یکشنبه ۱۳ تیر ۰۰ | ۱۰:۵۰ ۱۳ بازديد
متخصصان در مورد جويدن حرفهاي زيادي براي گفتن دارند. يك توصيه معمول اين است كه قبل از بلعيدن، غذاي خود را حدودا ۳۲ مرتبه بجويد. براي تجزيه غذاي نرم و پر از آب جويدن كمتري لازم است. هدف از جويدن اين است كه مواد غذايي شما شكسته شود تا بافت آن از بين برود
▫️به نظر ميرسد ۳۲ بار جويدن يك عدد متوسط است كه در اكثر لقمههاي غذا اعمال ميشود. غذاهايي كه جويدن آنها دشوارتر است، مانند استيك و آجيل، ممكن است به ازاي هر تيكه تا ۴۰ بار جويدن نياز داشته باشد اين در حالي است غذاهايي مانند هندوانه براي تجزيه ممكن است به جويدن كمتري نياز داشته باشد
با ترك شام ممكن است بسيار تحريك پذير شويد !