یکشنبه ۱۳ تیر ۰۰ | ۱۰:۵۰ ۱۲ بازديد
متخصصان در مورد جويدن حرفهاي زيادي براي گفتن دارند. يك توصيه معمول اين است كه قبل از بلعيدن، غذاي خود را حدودا ۳۲ مرتبه بجويد. براي تجزيه غذاي نرم و پر از آب جويدن كمتري لازم است. هدف از جويدن اين است كه مواد غذايي شما شكسته شود تا بافت آن از بين برود
▫️به نظر ميرسد ۳۲ بار جويدن يك عدد متوسط است كه در اكثر لقمههاي غذا اعمال ميشود. غذاهايي كه جويدن آنها دشوارتر است، مانند استيك و آجيل، ممكن است به ازاي هر تيكه تا ۴۰ بار جويدن نياز داشته باشد اين در حالي است غذاهايي مانند هندوانه براي تجزيه ممكن است به جويدن كمتري نياز داشته باشد